Je selecteerde

Sony F8331 Xperia XZ MMS automatisch instellen

Sony F8331 Xperia XZ - MMS - automatisch instellen - Stap 1
* Tele2 stuurt je Sony F8331 Xperia XZ in principe automatisch instellingen voor het gebruik van onder andere MMS. Om de instellingen opnieuw te ontvangen, stuur een SMS met mms naar 401. * Klik op *Volgende* voor stap-voor-stap instructies hoe de ontvangen instellingen op te slaan en te activeren
Sony F8331 Xperia XZ - MMS - automatisch instellen - Stap 2
* Instellingen ontvangen? * Open het configuratiebericht voor MMS. Dit bericht is meestal te vinden door de statusbalk bovenaan het scherm naar beneden te slepen.
Sony F8331 Xperia XZ - MMS - automatisch instellen - Stap 3
* Om het configuratiebericht te installeren, volg de instructies op het scherm. Dit is meestal vergelijkbaar met kies *Installeren* en kies *OK*.
Sony F8331 Xperia XZ - MMS - automatisch instellen - Stap 4
* Startscherm. * Zet de Sony F8331 Xperia XZ uit en start deze opnieuw op om de instellingen te activeren. * Let op: de activering is pas compleet na het versturen van een eerste MMS. Verstuur daarom nu een willekeurige MMS naar je eigen mobiele telefoonnummer om de instellingen te testen.
Sony F8331 Xperia XZ - MMS - automatisch instellen - Stap 5
* Binnen enkele minuten komt de MMS terug als deze is gelukt. * Controleer ontvangst van de MMS via de berichten inbox van de Sony F8331 Xperia XZ. * Uitleg hoe precies een MMS te maken en te versturen met de Sony F8331 Xperia XZ? Ga naar hoe te versturen voor de stap-voor-stap instructies.
Vorige Stap 1 van 5 Volgende