Je selecteerde

Sony E6853 Xperia Z5 Premium MMS automatisch instellen

Sony E6853 Xperia Z5 Premium - MMS - automatisch instellen - Stap 1
* Tele2 stuurt je Sony Xperia Z5 Premium in principe automatisch instellingen voor het gebruik van onder andere MMS. Om de instellingen opnieuw te ontvangen, stuur een SMS met mms naar 401. * Klik op *Volgende* voor stap-voor-stap instructies hoe de ontvangen instellingen op te slaan en te activeren
Sony E6853 Xperia Z5 Premium - MMS - automatisch instellen - Stap 2
* Instellingen ontvangen? * Open het configuratiebericht voor MMS. Dit bericht is meestal te vinden door de statusbalk bovenaan het scherm naar beneden te slepen.
Sony E6853 Xperia Z5 Premium - MMS - automatisch instellen - Stap 3
* Om het configuratiebericht te installeren, volg de instructies op het scherm. Dit is meestal vergelijkbaar met kies *Installeren* en kies *OK*.
Sony E6853 Xperia Z5 Premium - MMS - automatisch instellen - Stap 4
* Startscherm. * Zet de Sony Xperia Z5 Premium uit en start deze opnieuw op om de instellingen te activeren. * Let op: de activering is pas compleet na het versturen van een eerste MMS. Verstuur daarom nu een willekeurige MMS naar je eigen mobiele telefoonnummer om de instellingen te testen.
Sony E6853 Xperia Z5 Premium - MMS - automatisch instellen - Stap 5
* Binnen enkele minuten komt de MMS terug als deze is gelukt. * Controleer ontvangst van de MMS via de berichten inbox van de Sony Xperia Z5 Premium. * Uitleg hoe precies een MMS te maken en te versturen met de Sony Xperia Z5 Premium? Ga naar hoe te versturen voor de stap-voor-stap instructies.
Vorige Stap 1 van 5 Volgende