Je selecteerde

Sony E5603 Xperia M5 Sony E5603 Xperia M5

Kies ander toestel

Sony E5603 Xperia M5 MMS automatisch instellen

Sony E5603 Xperia M5
Sony E5603 Xperia M5 - MMS - automatisch instellen - Stap 1
* Tele2 stuurt je Sony Xperia M5 in principe automatisch instellingen voor het gebruik van onder andere MMS. Om de instellingen opnieuw te ontvangen, stuur een SMS met mms naar 401. * Klik op *Volgende* voor stap-voor-stap instructies hoe de ontvangen instellingen op te slaan en te activeren
Sony E5603 Xperia M5 - MMS - automatisch instellen - Stap 2
* Instellingen ontvangen? * Open het configuratiebericht voor MMS. Dit bericht is meestal te vinden door de statusbalk bovenaan het scherm naar beneden te slepen.
Sony E5603 Xperia M5 - MMS - automatisch instellen - Stap 3
* Om het configuratiebericht te installeren, volg de instructies op het scherm. Dit is meestal vergelijkbaar met kies *Installeren* en kies *OK*.
Sony E5603 Xperia M5 - MMS - automatisch instellen - Stap 4
* Startscherm. * Zet de Sony Xperia M5 uit en start deze opnieuw op om de instellingen te activeren. * Let op: de activering is pas compleet na het versturen van een eerste MMS. Verstuur daarom nu een willekeurige MMS naar je eigen mobiele telefoonnummer om de instellingen te testen.
Sony E5603 Xperia M5 - MMS - automatisch instellen - Stap 5
* Binnen enkele minuten komt de MMS terug als deze is gelukt. * Controleer ontvangst van de MMS via de berichten inbox van de Sony Xperia M5. * Uitleg hoe precies een MMS te maken en te versturen met de Sony Xperia M5? Ga naar hoe te versturen voor de stap-voor-stap instructies.
Vorige Stap 1 van 5 Volgende