Je selecteerde

Sony D5103 Xperia T3 Sony D5103 Xperia T3

Kies ander toestel

Sony D5103 Xperia T3 Toestel reset terugzetten naar fabrieksinstellingen

Sony D5103 Xperia T3
Sony D5103 Xperia T3 - Toestel reset - terugzetten naar fabrieksinstellingen - Stap 1
  • Wanneer bepaalde applicaties niet meer naar behoren functioneren of wanneer je Sony Xperia T3 erg traag is, dan kun je het toestel terugzetten naar de fabrieksinstellingen. De telefoon wordt daardoor teruggezet naar de staat waarin deze zich bevond toen je hem voor het eerst hebt aangezet.
  • Let op: door het toestel te resetten gaan alle opgeslagen data en instellingen op het toestel verloren.
  • Kies Volgende voor stap-voor-stap instructies voor het resetten van de Sony Xperia T3 naar fabrieksinstellingen.
Sony D5103 Xperia T3 - Toestel reset - terugzetten naar fabrieksinstellingen - Stap 2
  • Ga naar het Startscherm.
  • Kies het menu-symbool.
Sony D5103 Xperia T3 - Toestel reset - terugzetten naar fabrieksinstellingen - Stap 3
  • Kies Instellingen.
Sony D5103 Xperia T3 - Toestel reset - terugzetten naar fabrieksinstellingen - Stap 4
  • Scroll naar beneden.
  • Kies Back-up maken en resetten.
Sony D5103 Xperia T3 - Toestel reset - terugzetten naar fabrieksinstellingen - Stap 5
  • Indien gewenst, vink Back-up van mijn gegevens aan.
  • Kies Fabrieksinstellingen resetten.
Sony D5103 Xperia T3 - Toestel reset - terugzetten naar fabrieksinstellingen - Stap 6
  • Indien gewenst, vink Intern geheugen wissen aan.
  • Kies Telefoon resetten.
Sony D5103 Xperia T3 - Toestel reset - terugzetten naar fabrieksinstellingen - Stap 7
  • Kies Alles wissen.
Sony D5103 Xperia T3 - Toestel reset - terugzetten naar fabrieksinstellingen - Stap 8
  • Alle opgeslagen data en persoonlijke instellingen zijn van de Sony Xperia T3 verwijderd.
  • De Sony Xperia T3 start automatisch opnieuw op met de fabrieksinstellingen.
Vorige Stap 1 van 8 Volgende