Je selecteerde

Samsung Galaxy S7 - Android Oreo MMS automatisch instellen

Samsung Galaxy S7 - Android Oreo - MMS - automatisch instellen - Stap 1
* Tele2 stuurt je Samsung Galaxy S7 in principe automatisch instellingen voor het gebruik van onder andere MMS. Om de instellingen opnieuw te ontvangen, stuur een SMS met mms naar 401. * Klik op *Volgende* voor stap-voor-stap instructies hoe de ontvangen instellingen op te slaan en te activeren
Samsung Galaxy S7 - Android Oreo - MMS - automatisch instellen - Stap 2
* Instellingen ontvangen? * Open het configuratiebericht voor MMS. Dit bericht is meestal te vinden door de statusbalk bovenaan het scherm naar beneden te slepen.
Samsung Galaxy S7 - Android Oreo - MMS - automatisch instellen - Stap 3
* Om het configuratiebericht te installeren, volg de instructies op het scherm. Dit is meestal vergelijkbaar met kies *Installeren* en kies *OK*.
Samsung Galaxy S7 - Android Oreo - MMS - automatisch instellen - Stap 4
* Startscherm. * Zet de Samsung Galaxy S7 uit en start deze opnieuw op om de instellingen te activeren. * Let op: de activering is pas compleet na het versturen van een eerste MMS. Verstuur daarom nu een willekeurige MMS naar je eigen mobiele telefoonnummer om de instellingen te testen.
Samsung Galaxy S7 - Android Oreo - MMS - automatisch instellen - Stap 5
* Binnen enkele minuten komt de MMS terug als deze is gelukt. * Controleer ontvangst van de MMS via de berichten inbox van de Samsung Galaxy S7. * Uitleg hoe precies een MMS te maken en te versturen met de Samsung Galaxy S7? Ga naar hoe te versturen voor de stap-voor-stap instructies.
Vorige Stap 1 van 5 Volgende