Je selecteerde

Samsung Galaxy J1 (2016) MMS automatisch instellen

Samsung Galaxy J1 (2016) - MMS - automatisch instellen - Stap 1
* Tele2 stuurt je Galaxy J1 in principe automatisch instellingen voor het gebruik van onder andere MMS. Om de instellingen opnieuw te ontvangen, stuur een SMS met mms naar 401. * Klik op *Volgende* voor stap-voor-stap instructies hoe de ontvangen instellingen op te slaan en te activeren
Samsung Galaxy J1 (2016) - MMS - automatisch instellen - Stap 2
* Instellingen ontvangen? * Open het configuratiebericht voor MMS. Dit bericht is meestal te vinden door de statusbalk bovenaan het scherm naar beneden te slepen.
Samsung Galaxy J1 (2016) - MMS - automatisch instellen - Stap 3
* Om het configuratiebericht te installeren, volg de instructies op het scherm. Dit is meestal vergelijkbaar met kies *Installeren* en kies *OK*.
Samsung Galaxy J1 (2016) - MMS - automatisch instellen - Stap 4
* Startscherm. * Zet de Galaxy J1 uit en start deze opnieuw op om de instellingen te activeren. * Let op: de activering is pas compleet na het versturen van een eerste MMS. Verstuur daarom nu een willekeurige MMS naar je eigen mobiele telefoonnummer om de instellingen te testen.
Samsung Galaxy J1 (2016) - MMS - automatisch instellen - Stap 5
* Binnen enkele minuten komt de MMS terug als deze is gelukt. * Controleer ontvangst van de MMS via de berichten inbox van de Galaxy J1. * Uitleg hoe precies een MMS te maken en te versturen met de Galaxy J1? Ga naar hoe te versturen voor de stap-voor-stap instructies.
Vorige Stap 1 van 5 Volgende