Je selecteerde

Microsoft Lumia 950 XL MMS automatisch instellen

Microsoft Lumia 950 XL - MMS - automatisch instellen - Stap 1
* Tele2 stuurt je Microsoft Lumia 950 XL in principe automatisch instellingen voor het gebruik van onder andere MMS. Om de instellingen opnieuw te ontvangen, stuur een SMS met mms naar 401. * Klik op *Volgende* voor stap-voor-stap instructies hoe de ontvangen instellingen op te slaan en te activeren
Microsoft Lumia 950 XL - MMS - automatisch instellen - Stap 2
* Instellingen ontvangen? * Open het configuratiebericht voor MMS. Dit bericht is meestal te vinden door de statusbalk bovenaan het scherm naar beneden te slepen.
Microsoft Lumia 950 XL - MMS - automatisch instellen - Stap 3
* Om het configuratiebericht te installeren, volg de instructies op het scherm. Dit is meestal vergelijkbaar met kies *Installeren* en kies *OK*.
Microsoft Lumia 950 XL - MMS - automatisch instellen - Stap 4
* Startscherm. * Zet de Microsoft Lumia 950 XL uit en start deze opnieuw op om de instellingen te activeren. * Let op: de activering is pas compleet na het versturen van een eerste MMS. Verstuur daarom nu een willekeurige MMS naar je eigen mobiele telefoonnummer om de instellingen te testen.
Microsoft Lumia 950 XL - MMS - automatisch instellen - Stap 5
* Binnen enkele minuten komt de MMS terug als deze is gelukt. * Controleer ontvangst van de MMS via de berichten inbox van de Microsoft Lumia 950 XL. * Uitleg hoe precies een MMS te maken en te versturen met de Microsoft Lumia 950 XL? Ga naar hoe te versturen voor de stap-voor-stap instructies.
Vorige Stap 1 van 5 Volgende