Je selecteerde

LG K8 4G DualSim LG K8 4G DualSim

Kies ander toestel

LG K8 4G DualSim MMS automatisch instellen

LG K8 4G DualSim
LG K8 4G DualSim - MMS - automatisch instellen - Stap 1
* Tele2 stuurt je LG K8 4G DualSim in principe automatisch instellingen voor het gebruik van onder andere MMS. Om de instellingen opnieuw te ontvangen, stuur een SMS met mms naar 401. * Klik op *Volgende* voor stap-voor-stap instructies hoe de ontvangen instellingen op te slaan en te activeren
LG K8 4G DualSim - MMS - automatisch instellen - Stap 2
* Instellingen ontvangen? * Open het configuratiebericht voor MMS. Dit bericht is meestal te vinden door de statusbalk bovenaan het scherm naar beneden te slepen.
LG K8 4G DualSim - MMS - automatisch instellen - Stap 3
* Om het configuratiebericht te installeren, volg de instructies op het scherm. Dit is meestal vergelijkbaar met kies *Installeren* en kies *OK*.
LG K8 4G DualSim - MMS - automatisch instellen - Stap 4
* Startscherm. * Zet de LG K8 4G DualSim uit en start deze opnieuw op om de instellingen te activeren. * Let op: de activering is pas compleet na het versturen van een eerste MMS. Verstuur daarom nu een willekeurige MMS naar je eigen mobiele telefoonnummer om de instellingen te testen.
LG K8 4G DualSim - MMS - automatisch instellen - Stap 5
* Binnen enkele minuten komt de MMS terug als deze is gelukt. * Controleer ontvangst van de MMS via de berichten inbox van de LG K8 4G DualSim. * Uitleg hoe precies een MMS te maken en te versturen met de LG K8 4G DualSim? Ga naar hoe te versturen voor de stap-voor-stap instructies.
Vorige Stap 1 van 5 Volgende