Je selecteerde

LG GD510 Pop LG GD510 Pop

Kies ander toestel

LG GD510 Pop E-mail probleem oplossen

LG GD510 Pop
LG GD510 Pop - E-mail - probleem oplossen - Stap 1

Stap 1 - internet automatisch instellen

* Voor e-mailgebruik is een internetverbinding nodig. Ga zonodig naar internet automatisch instellen voor het activeren van internet op de LG Pop. * Werkt internet niet? (probeer bijvoorbeeld http://www.google.nl/) Ga verder met Stap 2. * Werkt internet wel? Ga verder met Stap 3.
LG GD510 Pop - E-mail - probleem oplossen - Stap 2

Stap 2 - internet handmatig instellen

* Het kan zijn dat er geen automatische instellingen voor de LG Pop beschikbaar zijn of dat er een ander probleem is. Ga dan naar internet handmatig instellen voor het controleren van de instellingen. * Werkt internet nog niet? Kijk dan bij de meest gestelde vragen. * Werk internet nu wel? Ga verder met Stap 3.
LG GD510 Pop - E-mail - probleem oplossen - Stap 3

Stap 3 - e-mail instellen

* Voor e-mailgebruik is een account nodig bij Hotmail, Gmail, etc. of een andere provider (Hotmail, Gmail, etc.) en de bijbehorende POP3- en SMTP-inloggegevens. * Ga naar e-mail instellen voor stap-voor-stap instructies. E-mail van je bedrijf of organisatie kan vaak beter door de IT-afdeling worden ingesteld. * E-mail instellen gelukt? Ga verder met Stap 4.
LG GD510 Pop - E-mail - probleem oplossen - Stap 4

Stap 4 - e-mail versturen

* E-mailen met een mobiele telefoon is vergelijkbaar met het gebruik van bijvoorbeeld Outlook, Hotmail of Gmail op een personal computer. Sommige functies zijn echter anders op je LG Pop, ga naar e-mail versturen voor instructies. * Probleem nog niet opgelost? Kijk dan bij de meest gestelde vragen, raadpleeg de gebruiksaanwijzing, of neem contact op met Klantenservice.
Vorige Stap 1 van 4 Volgende