Je selecteerde

Huawei Y6 MMS probleem met ontvangen

Huawei Y6 - MMS - probleem met ontvangen - Stap 1
* Om MMS te kunnen versturen en ontvangen heeft je Y6 de juiste instellingen nodig. * Ga zonodig naar MMS automatisch instellen voor het activeren van MMS op de Y6. * Is MMS geactiveerd, maar kun je nog altijd geen MMS ontvangen, kies *Volgende* voor instructies.
Huawei Y6 - MMS - probleem met ontvangen - Stap 2
* Ga naar het Startscherm. * Kies het contact-symbool.
Huawei Y6 - MMS - probleem met ontvangen - Stap 3
* Als er een MMS tussen de ontvangen berichten staat, open het bericht en keer terug naar het Startscherm. * Als er geen MMS tussen de ontvangen berichten staat, kies *Menu*.
Huawei Y6 - MMS - probleem met ontvangen - Stap 4
* Kies *Instellingen*.
Huawei Y6 - MMS - probleem met ontvangen - Stap 5
* Kies *Geavanceerd*.
Huawei Y6 - MMS - probleem met ontvangen - Stap 6
* Scroll naar beneden. * Als *MMS automatisch ophalen* uitgeschakeld is, schakel *MMS automatisch ophalen* in. * Als *MMS automatisch ophalen* ingeschakeld is, ga verder met de volgende stap.
Huawei Y6 - MMS - probleem met ontvangen - Stap 7
* Als *Autom. ophalen roaming krt 1* ingeschakeld is, schakel *Autom. ophalen roaming krt 1* uit. * Als *Autom. ophalen roaming krt 1* uitgeschakeld is, ga verder met de volgende stap.
Huawei Y6 - MMS - probleem met ontvangen - Stap 8
* Kies het terug-symbool.
Huawei Y6 - MMS - probleem met ontvangen - Stap 9
* Als de MMS nu wel is ontvangen, dan is het probleem opgelost. Keer terug naar het Startscherm. * Als de MMS nog steeds niet is ontvangen, stuur dan een MMS naar je eigen mobiele telefoonnummer om de instellingen te testen. * Keer terug naar het Startscherm.
Huawei Y6 - MMS - probleem met ontvangen - Stap 10
* Uitleg hoe precies een MMS te maken en te versturen met de Y6? Ga naar hoe te versturen voor de stap-voor-stap instructies. * Nog steeds geen MMS ontvangen? Ga naar MMS handmatig instellen om de instellingen te controleren.
Vorige Stap 1 van 10 Volgende