Je selecteerde

Huawei Mate 10 Lite MMS automatisch instellen

Huawei Mate 10 Lite - MMS - automatisch instellen - Stap 1
* Tele2 stuurt je Huawei Mate 10 Lite in principe automatisch instellingen voor het gebruik van onder andere MMS. Om de instellingen opnieuw te ontvangen, stuur een SMS met mms naar 401. * Klik op *Volgende* voor stap-voor-stap instructies hoe de ontvangen instellingen op te slaan en te activeren
Huawei Mate 10 Lite - MMS - automatisch instellen - Stap 2
* Instellingen ontvangen? * Open het configuratiebericht voor MMS. Dit bericht is meestal te vinden door de statusbalk bovenaan het scherm naar beneden te slepen.
Huawei Mate 10 Lite - MMS - automatisch instellen - Stap 3
* Om het configuratiebericht te installeren, volg de instructies op het scherm. Dit is meestal vergelijkbaar met kies *Installeren* en kies *OK*.
Huawei Mate 10 Lite - MMS - automatisch instellen - Stap 4
* Startscherm. * Zet de Huawei Mate 10 Lite uit en start deze opnieuw op om de instellingen te activeren. * Let op: de activering is pas compleet na het versturen van een eerste MMS. Verstuur daarom nu een willekeurige MMS naar je eigen mobiele telefoonnummer om de instellingen te testen.
Huawei Mate 10 Lite - MMS - automatisch instellen - Stap 5
* Binnen enkele minuten komt de MMS terug als deze is gelukt. * Controleer ontvangst van de MMS via de berichten inbox van de Huawei Mate 10 Lite. * Uitleg hoe precies een MMS te maken en te versturen met de Huawei Mate 10 Lite? Ga naar hoe te versturen voor de stap-voor-stap instructies.
Vorige Stap 1 van 5 Volgende