Je selecteerde

Huawei Ascend P7 MMS probleem met ontvangen

Huawei Ascend P7 - MMS - probleem met ontvangen - Stap 1
* Om MMS te kunnen versturen en ontvangen heeft je Huawei Ascend P7 de juiste instellingen nodig. * Ga zonodig naar MMS handmatig instellen voor het activeren van MMS op de Huawei Ascend P7. * Is MMS geactiveerd, maar kun je nog altijd geen MMS ontvangen, kies *Volgende* voor instructies.
Huawei Ascend P7 - MMS - probleem met ontvangen - Stap 2
* Ga naar het Startscherm. * Scroll naar rechts.
Huawei Ascend P7 - MMS - probleem met ontvangen - Stap 3
* Kies *Berichten*.
Huawei Ascend P7 - MMS - probleem met ontvangen - Stap 4
* Als er een MMS tussen de ontvangen berichten staat, open het bericht en keer terug naar het Startscherm. * Als er geen MMS tussen de ontvangen berichten staat, kies het opties-symbool.
Huawei Ascend P7 - MMS - probleem met ontvangen - Stap 5
* Kies *Instellingen*.
Huawei Ascend P7 - MMS - probleem met ontvangen - Stap 6
* Scroll naar beneden. * Als *MMS automatisch ophalen* uitgevinkt is, vink *MMS automatisch ophalen* aan. * Als *MMS automatisch ophalen* aangevinkt is, ga verder met de volgende stap.
Huawei Ascend P7 - MMS - probleem met ontvangen - Stap 7
* Als *Autom. ophalen tijdens roaming* aangevinkt is, vink *Autom. ophalen tijdens roaming* uit. * Als *Autom. ophalen tijdens roaming* uitgevinkt is, ga verder met de volgende stap.
Huawei Ascend P7 - MMS - probleem met ontvangen - Stap 8
* Druk op de terug-toets.
Huawei Ascend P7 - MMS - probleem met ontvangen - Stap 9
* Als de MMS nu wel is ontvangen, dan is het probleem opgelost. Keer terug naar het Startscherm. * Als de MMS nog steeds niet is ontvangen, stuur dan een MMS naar je eigen mobiele telefoonnummer om de instellingen te testen.
Huawei Ascend P7 - MMS - probleem met ontvangen - Stap 10
* Startscherm.
Huawei Ascend P7 - MMS - probleem met ontvangen - Stap 11
* Uitleg hoe precies een MMS te maken en te versturen met de Huawei Ascend P7? Ga naar hoe te versturen voor de stap-voor-stap instructies. * Nog steeds geen MMS ontvangen? Ga naar MMS handmatig instellen om de instellingen te controleren.
Vorige Stap 1 van 11 Volgende