Je selecteerde

HTC T320e One V MMS probleem met ontvangen

HTC T320e One V - MMS - probleem met ontvangen - Stap 1
* Om MMS te kunnen versturen en ontvangen heeft je HTC One V de juiste instellingen nodig. * Ga zonodig naar MMS handmatig instellen voor het activeren van MMS op de HTC One V. * Is MMS geactiveerd, maar kun je nog altijd geen MMS ontvangen, kies *Volgende* voor instructies.
HTC T320e One V - MMS - probleem met ontvangen - Stap 2
* Startscherm. * Kies het berichten-symbool.
HTC T320e One V - MMS - probleem met ontvangen - Stap 3
* Controleer of er een MMS tussen de ontvangen berichten staat. * Zo ja, open het bericht en keer terug naar het Startscherm. * Zo nee, dan is er geen bericht ontvangen. Kies *Menu* en kies *Instellingen*.
HTC T320e One V - MMS - probleem met ontvangen - Stap 4
* Kies *Multimediaberichten (MMS)*.
HTC T320e One V - MMS - probleem met ontvangen - Stap 5
* Kies *Automatisch ophalen* en vink deze aan. * Kies *Automatisch ophalen tijdens roaming* en vink deze uit. * Keer terug naar het Startscherm.
HTC T320e One V - MMS - probleem met ontvangen - Stap 6
* Startscherm. * Controleer via het berichten-symbool of de MMS nu wel ontvangen is. * Zo ja, dan is het probleem opgelost. Keer terug naar het Startscherm. * Zo nee, stuur dan nu een willekeurige MMS naar je eigen mobiele telefoonnummer om de instellingen te testen.
HTC T320e One V - MMS - probleem met ontvangen - Stap 7
* Startscherm.
HTC T320e One V - MMS - probleem met ontvangen - Stap 8
* Uitleg hoe precies een MMS te maken en te versturen met de HTC One V? Ga naar hoe te versturen voor de stap-voor-stap instructies. * Nog steeds geen MMS ontvangen? Ga naar MMS handmatig instellen om de instellingen te controleren.
Vorige Stap 1 van 8 Volgende