Je selecteerde

Apple iPhone Internet handmatig instellen

Apple iPhone - Internet - handmatig instellen - Stap 1
* Bij de iPhone is het helaas niet mogelijk automatische instellingen voor het gebruik van onder andere internet op je mobiel te ontvangen. * Wel is het mogelijk je iPhone handmatig in te stellen voor internet op je mobiel, kies *Volgende* voor stap-voor-stap instructies.
Apple iPhone - Internet - handmatig instellen - Stap 2
* LET OP: Tele2 biedt deze instructies aan als een vrijblijvende service voor haar klanten. De iPhone wordt niet verkocht door Tele2 en ook niet officieel ondersteund.Let op: Deze instructies gaan uit van een iPhone met iOS 1. Heeft je toestel een andere softwareversie, dan kunnen de afbeeldingen en/of instructies afwijken. Controleer zonodig de softwareversie via *Instellingen*, *Algemeen*, *Info*, *Versie*. Voor instructies voor het eventueel updaten van je iPhone, klik hier. Installatie van de iOS4-update is onomkeerbaar en vertraagt de menunavigatie van de iPhone aanzienlijk. Tele2 raadt installatie van deze update dan ook af. * Startscherm. * Kies *Settings*.
Apple iPhone - Internet - handmatig instellen - Stap 3
* Kies *General*.
Apple iPhone - Internet - handmatig instellen - Stap 4
* Kies *Network*.
Apple iPhone - Internet - handmatig instellen - Stap 5
    * Kies *EDGE*.
Apple iPhone - Internet - handmatig instellen - Stap 6
* Bij *APN*, voer internet.tele2.nl in. * Bij *Username*, voer niets in. * Bij *Password*, voer niets in. * Keer terug naar het Startscherm.
Apple iPhone - Internet - handmatig instellen - Stap 7
* Startscherm. * Zet de iPhone uit en start deze opnieuw op om de instellingen te activeren. * Begin nu met internetten. * Bij vragen of problemen, raadpleeg de gebruiksaanwijzing of veelgestelde vragen over internet op je mobiel.
Vorige Stap 1 van 7 Volgende