Je selecteerde

Apple iPhone Bluetooth headset, carkit verbinding

Apple iPhone - Bluetooth - headset, carkit verbinding - Stap 1
* Om verbinding te maken met een Bluetooth apparaat zoals een headset/koptelefoon, carkit of laptop heeft je iPhone een aantal instellingen nodig. * Raadpleeg eerst de gebruiksaanwijzing van het te koppelen Bluetooth apparaat. Controleer welke code nodig is om het apparaat te koppelen (meestal 0000 of 1234). * Stel dan het apparaat in op "Bluetooth verbinding zoeken" en kies *Volgende* voor instructies.
Apple iPhone - Bluetooth - headset, carkit verbinding - Stap 2
* LET OP: Tele2 biedt deze instructies aan als een vrijblijvende service voor haar klanten. De iPhone wordt niet verkocht door Tele2 en ook niet officieel ondersteund.Let op: Deze instructies gaan uit van een iPhone met iOS. Heeft je toestel een andere softwareversie, dan kunnen de afbeeldingen en/of instructies afwijken. Controleer zonodig de softwareversie via *Instellingen*, *Algemeen*, *Info*, *Versie*. Voor instructies voor het eventueel updaten van je iPhone, klik hier. Installatie van de iOS4-update is onomkeerbaar en vertraagt de menunavigatie van de iPhone aanzienlijk. Tele2 raadt installatie van deze update dan ook af. * Startscherm. * Kies *Settings*.
Apple iPhone - Bluetooth - headset, carkit verbinding - Stap 3
* Kies *General*.
Apple iPhone - Bluetooth - headset, carkit verbinding - Stap 4
* Kies *Bluetooth*.
Apple iPhone - Bluetooth - headset, carkit verbinding - Stap 5
* Zet Bluetooth aan.
Apple iPhone - Bluetooth - headset, carkit verbinding - Stap 6
* Bluetooth apparaten binnen bereik worden gezocht.
Apple iPhone - Bluetooth - headset, carkit verbinding - Stap 7
* Wanneer één of meer Bluetooth apparaten beschikbaar zijn binnen het bereik van je mobiele telefoon zullen deze verschijnen onder *Devices*. * Kies het apparaat waarmee je de telefoon wilt verbinden. * Indien geen apparaat wordt weergegeven, controleer of het Bluetooth apparaat is ingeschakeld en plaats het binnen bereik van je mobiele telefoon.
Apple iPhone - Bluetooth - headset, carkit verbinding - Stap 8
* Voer de PIN-code in van het te koppelen Bluetooth apparaat en kies *Connect*. * Deze code is te vinden in de gebruiksaanwijzing van het te koppelen Bluetooth apparaat (meestal 0000 of 1234).
Apple iPhone - Bluetooth - headset, carkit verbinding - Stap 9
* Volg zonodig de instructies op het andere apparaat. * De koppeling is gemaakt. * Keer terug naar het Startscherm.
Apple iPhone - Bluetooth - headset, carkit verbinding - Stap 10
* Startscherm. * De iPhone en het apparaat zijn nu gekoppeld en klaar voor gebruik.
Vorige Stap 1 van 10 Volgende