Je selecteerde

Apple iPhone XS Max MMS handmatig instellen

Apple iPhone XS Max - MMS - handmatig instellen - Stap 1
* Het netwerk stuurt je Apple iPhone XS Max in principe automatisch instellingen voor het gebruik van onder andere MMS. * Ook is het mogelijk je Apple iPhone XS Max handmatig in te stellen voor MMS, kies *Volgende* voor stap-voor-stap instructies.
Apple iPhone XS Max - MMS - handmatig instellen - Stap 2
* Ga naar het Startscherm. * Kies *Instellingen*.
Apple iPhone XS Max - MMS - handmatig instellen - Stap 3
* Scroll naar beneden. * Kies *Mobiel netwerk*.
Apple iPhone XS Max - MMS - handmatig instellen - Stap 4
* Kies *Mobieledatanetwerk*. * Is de optie *Mobieledatanetwerk* niet beschikbaar, dan is handmatig instellen helaas niet mogelijk. In dat geval, sluit het toestel aan op de PC en start iTunes om de zogeheten 'Carrier Settings' te installeren.
Apple iPhone XS Max - MMS - handmatig instellen - Stap 5
* Bewerk de details voor *MMS* als volgt: * Bij *APN*, voer internet.tele2.nl in. * Bij *Gebruikersnaam*, voer niets in. * Bij *Wachtwoord*, voer niets in.
Apple iPhone XS Max - MMS - handmatig instellen - Stap 6
* Bij *MMSC*, voer http://mmsc.tele2.nl in. * Bij *Mms-proxy*, voer 193.12.40.64 in:8080. * Bij *Maximale mms-grootte*, voer 300000 in.
Apple iPhone XS Max - MMS - handmatig instellen - Stap 7
* Kies *Mobiel netwerk*.
Apple iPhone XS Max - MMS - handmatig instellen - Stap 8
* Keer terug naar het Startscherm. * Om het proces te voltooien en de instellingen te activeren, moet het toestel opnieuw gestart worden. Je Apple iPhone XS Max is dan ingesteld voor het gebruik van MMS. * Voor instructies over het herstarten van je toestel, raadpleeg de volgende stappen.
Apple iPhone XS Max - MMS - handmatig instellen - Stap 9
* Om de Apple iPhone XS Max uit te schakelen, druk op de aan/uit-toets en de volume-omhoog-toets op de zijkant van de Apple iPhone XS Max en houd deze ingedrukt.
Apple iPhone XS Max - MMS - handmatig instellen - Stap 10
* Sleep het aan/uit-symbool naar rechts.
Apple iPhone XS Max - MMS - handmatig instellen - Stap 11
* De Apple iPhone XS Max is uitgeschakeld.
Apple iPhone XS Max - MMS - handmatig instellen - Stap 12
* Om de Apple iPhone XS Max in te schakelen, druk op de aan/uit-toets aan de zijkant van de Apple iPhone XS Max en houd deze ingedrukt.
Apple iPhone XS Max - MMS - handmatig instellen - Stap 13
* Als dit scherm verschijnt, maak een veegbeweging omhoog vanaf de onderkant van het scherm. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
Apple iPhone XS Max - MMS - handmatig instellen - Stap 14
* Als dit scherm verschijnt, voer de PIN-code in en kies *OK*. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
Apple iPhone XS Max - MMS - handmatig instellen - Stap 15
* De Apple iPhone XS Max is nu gereed voor gebruik.
Apple iPhone XS Max - MMS - handmatig instellen - Stap 16
* Zet de Apple iPhone XS Max uit en start deze opnieuw op om de instellingen te activeren. * Let op: de activering is pas compleet na het versturen van een eerste MMS. Verstuur daarom nu een willekeurige MMS naar je eigen mobiele telefoonnummer om de instellingen te testen.
Apple iPhone XS Max - MMS - handmatig instellen - Stap 17
* Binnen enkele minuten komt de MMS terug als deze is gelukt. * Controleer ontvangst van de MMS via de berichten inbox van de Apple iPhone XS Max.
Vorige Stap 1 van 17 Volgende