Je selecteerde

Apple iPhone 5c - iOS 8 MMS handmatig instellen

Apple iPhone 5c - iOS 8 - MMS - handmatig instellen - Stap 1
* Bij de Apple iPhone 5C is het helaas niet mogelijk automatische instellingen voor het gebruik van onder andere MMS te ontvangen. * Wel is het mogelijk je Apple iPhone 5C handmatig in te stellen voor MMS, kies *Volgende* voor stap-voor-stap instructies.
Apple iPhone 5c - iOS 8 - MMS - handmatig instellen - Stap 2
* Ga naar het Startscherm. * Kies *Instellingen*.
Apple iPhone 5c - iOS 8 - MMS - handmatig instellen - Stap 3
* Kies *Mobiel netwerk*.
Apple iPhone 5c - iOS 8 - MMS - handmatig instellen - Stap 4
* Als *Mobiele data* uitgeschakeld is, schakel *Mobiele data* in. * Als *Mobiele data* ingeschakeld is, ga verder met de volgende stap.
Apple iPhone 5c - iOS 8 - MMS - handmatig instellen - Stap 5
* Kies *Mobiel datanetwerk*. * Is de optie *Mobiel datanetwerk* niet beschikbaar, dan is handmatig instellen helaas niet mogelijk. In dat geval, sluit het toestel aan op de PC en start iTunes om de zogeheten 'Carrier Settings' te installeren.
Apple iPhone 5c - iOS 8 - MMS - handmatig instellen - Stap 6
* Bewerk de details voor *MMS* als volgt: * Bij *APN*, voer internet.tele2.nl in. * Bij *Gebruikersnaam*, voer niets in. * Bij *Wachtwoord*, voer niets in.
Apple iPhone 5c - iOS 8 - MMS - handmatig instellen - Stap 7
* Bij *MMSC*, voer http://mmsc.tele2.nl in. * Bij *Mms-proxy*, voer 193.12.40.64 in:voer 8080 in. * Bij *Maximale mms-grootte*, voer 300000 in.
Apple iPhone 5c - iOS 8 - MMS - handmatig instellen - Stap 8
* Kies *Terug*.
Apple iPhone 5c - iOS 8 - MMS - handmatig instellen - Stap 9
* De Apple iPhone 5C is nu ingesteld voor gebruik van MMS. * Keer terug naar het Startscherm.
Apple iPhone 5c - iOS 8 - MMS - handmatig instellen - Stap 10
* Startscherm. * Zet de Apple iPhone 5C uit en start deze opnieuw op om de instellingen te activeren. * Let op: de activering is pas compleet na het versturen van een eerste MMS. Verstuur daarom nu een willekeurige MMS naar je eigen mobiele telefoonnummer om de instellingen te testen.
Apple iPhone 5c - iOS 8 - MMS - handmatig instellen - Stap 11
* Binnen enkele minuten komt de MMS terug als deze is gelukt. * Controleer ontvangst van de MMS via de berichten inbox van de Apple iPhone 5C. * Uitleg hoe precies een MMS te maken en te versturen met de Apple iPhone 5C? Ga naar hoe te versturen voor de stap-voor-stap instructies.
Vorige Stap 1 van 11 Volgende