Je selecteerde

Apple iPhone 3G MMS probleem met ontvangen

Apple iPhone 3G - MMS - probleem met ontvangen - Stap 1
* Om MMS te kunnen versturen en ontvangen heeft je iPhone 3G de juiste instellingen nodig. * Ga zonodig naar MMS handmatig instellen voor het activeren van MMS op de iPhone 3G. * Is MMS geactiveerd, maar kun je nog altijd geen MMS ontvangen, kies *Volgende* voor instructies.
Apple iPhone 3G - MMS - probleem met ontvangen - Stap 2
* LET OP: Tele2 biedt deze instructies aan als een vrijblijvende service voor haar klanten. De iPhone 3G wordt niet verkocht door Tele2 en ook niet officieel ondersteund.Let op: Deze instructies gaan uit van een iPhone 3G met iOS 3. Heeft je toestel een andere softwareversie, dan kunnen de afbeeldingen en/of instructies afwijken. Controleer zonodig de softwareversie via *Instellingen*, *Algemeen*, *Info*, *Versie*. Voor instructies voor het eventueel updaten van je iPhone 3G, klik hier. Installatie van de iOS4-update is onomkeerbaar en vertraagt de menunavigatie van de iPhone 3G aanzienlijk. Tele2 raadt installatie van deze update dan ook af. * Startscherm. * Kies *Berichten*.
Apple iPhone 3G - MMS - probleem met ontvangen - Stap 3
* Controleer of er een MMS tussen de ontvangen berichten staat. * Zo ja, open het bericht en keer terug naar het Startscherm. * Zo nee, dan is er geen bericht ontvangen. Keer terug naar het Startscherm en kies *Instellingen*.
Apple iPhone 3G - MMS - probleem met ontvangen - Stap 4
* Kies *Berichten*.
Apple iPhone 3G - MMS - probleem met ontvangen - Stap 5
* Kies *Mms-berichten* en schakel deze aan. * Keer terug naar *Instellingen*.
Apple iPhone 3G - MMS - probleem met ontvangen - Stap 6
* Kies *Algemeen*.
Apple iPhone 3G - MMS - probleem met ontvangen - Stap 7
* Kies *Netwerk*.
Apple iPhone 3G - MMS - probleem met ontvangen - Stap 8
* Kies *Dataroaming* en schakel deze uit. * Keer terug naar het Startscherm.
Apple iPhone 3G - MMS - probleem met ontvangen - Stap 9
* Startscherm.
Apple iPhone 3G - MMS - probleem met ontvangen - Stap 10
* Controleer via *Berichten* of de MMS nu wel ontvangen is. * Zo ja, dan is het probleem opgelost. Keer terug naar het Startscherm. * Zo nee, stuur dan nu een willekeurige MMS naar je eigen mobiele telefoonnummer om de instellingen te testen.
Apple iPhone 3G - MMS - probleem met ontvangen - Stap 11
* Startscherm.
Apple iPhone 3G - MMS - probleem met ontvangen - Stap 12
* Uitleg hoe precies een MMS te maken en te versturen met de iPhone 3G? Ga naar hoe te versturen voor de stap-voor-stap instructies. * Nog steeds geen MMS ontvangen? Ga naar MMS handmatig instellen om de instellingen te controleren.
Vorige Stap 1 van 12 Volgende