Je selecteerde

Apple iPhone 3G Bellen in het buitenland

Apple iPhone 3G - Bellen - in het buitenland - Stap 1
* Voor mobiel bellen en internetten buiten Nederland selecteert je iPhone 3G standaard het netwerk met de beste ontvangst en het meest aantrekkelijke tarief. Dit wordt ook wel roaming genoemd. * Laat daarom bij voorkeur netwerkselectie in de iPhone 3G op automatisch staan. * Om handmatig een ander netwerk te kiezen, kies *Volgende* voor stap-voor-stap instructies.
Apple iPhone 3G - Bellen - in het buitenland - Stap 2
* LET OP: Tele2 biedt deze instructies aan als een vrijblijvende service voor haar klanten. De iPhone 3G wordt niet verkocht door Tele2 en ook niet officieel ondersteund.Let op: Deze instructies gaan uit van een iPhone 3G met iOS 3. Heeft je toestel een andere softwareversie, dan kunnen de afbeeldingen en/of instructies afwijken. Controleer zonodig de softwareversie via *Instellingen*, *Algemeen*, *Info*, *Versie*. Voor instructies voor het eventueel updaten van je iPhone 3G, klik hier. Installatie van de iOS4-update is onomkeerbaar en vertraagt de menunavigatie van de iPhone 3G aanzienlijk. Tele2 raadt installatie van deze update dan ook af. * Startscherm. * Kies *Instellingen*.
Apple iPhone 3G - Bellen - in het buitenland - Stap 3
* Kies *Aanbieder*.
Apple iPhone 3G - Bellen - in het buitenland - Stap 4
* De iPhone 3G zoekt naar beschikbare netwerken.
Apple iPhone 3G - Bellen - in het buitenland - Stap 5
* Kies het Tele2 netwerk. * De iPhone 3G wordt aangemeld bij het gekozen netwerk. * Voor meer informatie over beschikbare netwerken in het buitenland en bijbehorende tarieven, klik hier. * Keer terug nasr het Startscherm.
Apple iPhone 3G - Bellen - in het buitenland - Stap 6
* Startscherm. * De naam van het gekozen netwerk verschijnt nu in het Startscherm. * Je kunt nu bellen en internetten via het gekozen netwerk.
Apple iPhone 3G - Bellen - in het buitenland - Stap 7
* Voor meer informatie over beschikbare netwerken in het buitenland en bijbehorende tarieven, klik hier.
Vorige Stap 1 van 7 Volgende