Je selecteerde

Android One GM5Plus DS MMS automatisch instellen

Android One GM5Plus DS - MMS - automatisch instellen - Stap 1
* Tele2 stuurt je Android One GM5Plus DS in principe automatisch instellingen voor het gebruik van onder andere MMS. Om de instellingen opnieuw te ontvangen, stuur een SMS met mms naar 401. * Klik op *Volgende* voor stap-voor-stap instructies hoe de ontvangen instellingen op te slaan en te activeren
Android One GM5Plus DS - MMS - automatisch instellen - Stap 2
* Instellingen ontvangen? * Open het configuratiebericht voor MMS. Dit bericht is meestal te vinden door de statusbalk bovenaan het scherm naar beneden te slepen.
Android One GM5Plus DS - MMS - automatisch instellen - Stap 3
* Om het configuratiebericht te installeren, volg de instructies op het scherm. Dit is meestal vergelijkbaar met kies *Installeren* en kies *OK*.
Android One GM5Plus DS - MMS - automatisch instellen - Stap 4
* Startscherm. * Zet de Android One GM5Plus DS uit en start deze opnieuw op om de instellingen te activeren. * Let op: de activering is pas compleet na het versturen van een eerste MMS. Verstuur daarom nu een willekeurige MMS naar je eigen mobiele telefoonnummer om de instellingen te testen.
Android One GM5Plus DS - MMS - automatisch instellen - Stap 5
* Binnen enkele minuten komt de MMS terug als deze is gelukt. * Controleer ontvangst van de MMS via de berichten inbox van de Android One GM5Plus DS. * Uitleg hoe precies een MMS te maken en te versturen met de Android One GM5Plus DS? Ga naar hoe te versturen voor de stap-voor-stap instructies.
Vorige Stap 1 van 5 Volgende